۷ مزیت پرداخت های الکترونیکی برای کسب و کار شما





۷ مزیت پرداخت های الکترونیکی برای کسب و کار شما


ثابت شده است که پرداخت های الکترونیکی (EPayments) برای ساده کردن فرآیندهای حساب های پرداختنی بسیار مهم هستند. در این محتوا، ما ۷ مزیت برتر سیستم های پرداخت الکترونیکی را برای کسب و کار و تامین کنندگان شما بررسی خواهیم کرد.
پرداخت های الکترونیکی، تراکنش های پولی دیجیتالی بین دو طرف است. رایج ترین انواع پرداخت های الکترونیکی عبارتند از پرداخت های کارتی، پرداخت های حواله بانکی، پرداخت های کارت مجازی، پرداخت های برون مرزی/FX.
برخی از مزایایی که کسب و کار شما از تغییر به سیستم پرداخت الکترونیکی خواهد دید شامل کاهش هزینه تراکنش، تراکنش های ایمن پرداخت الکترونیکی، صرفه جویی در زمان و منابع است.
پرداخت الکترونیک چیست؟
پرداخت های الکترونیکی یا ePayments، تراکنش های پولی دیجیتال بین دو طرف هستند. تعدادی از عوامل مختلف وجود دارد که ممکن است تصمیم کسب و کار را برای استفاده یا پذیرش برخی از انواع پرداخت الکترونیکی تعیین کند. پرداخت الکترونیک تعدادی مزایا از جمله صرفه جویی در هزینه و زمان، کاهش خطاهای پردازش پرداخت و کاهش هزینه های تراکنش را ارائه می دهد.
رایج ترین انواع ePayments چیست؟
در یک سطح اساسی، پرداخت های الکترونیکی را می توان به چهار دسته تقسیم کرد:
پرداخت های کارتی
کارت های اعتباری و نقدی آشناترین نوع پرداخت الکترونیکی در سراسر جهان هستند، اگرچه محبوبیت آنها در بین نسل های جوان رو به کاهش است. پرداختهای کارتی تا حدی به دلیل پاداشها و تخفیفهایی که ارائه میدهند جذاب باقی مانده اند.
پرداخت های حواله بانکی
انتقال وجه از یک حساب بانکی به حساب دیگر به روش های مختلفی انجام می شود. حوالهها یکی از انواع پرداختهای حواله بانکی منحصر به فرد است. مانند سپردههای مستقیم، پرداختهای انتقالی به صورت الکترونیکی به حساب بانکی گیرنده واریز میشود.
پرداخت با کارت مجازی
کارت مجازی یک عدد ۱۶ رقمی یا “ژتون” است که به طور تصادفی تولید می شود که فقط یک بار و فقط برای مقدار مشخص شده قابل شارژ است. این محافظتها که رمزگشایی امن و غیرممکن را تضمین میکنند، بخشی از فرآیندی هستند که به عنوان رمزگذاری پرداخت شناخته میشوند.
پرداخت های برون مرزی/FX
پرداختهای FX به کسبوکارها امکان ارسال و دریافت پول در سطح بینالمللی از طریق حوالههای سیمی، قراردادهای آتی، تراکنشهای ارز متقابل و موارد دیگر را میدهد. این به ویژه برای مشاغلی که با پردازش پرداخت خارج از کشور برای تامین کنندگان و مشتریان خود کار می کنند مفید است.
کدام نوع از کسب و کارها می توانند از ePayments بهره مند شوند؟
پرداختهای الکترونیکی میتواند برای صنایع مختلف از جمله خردهفروشی، مراقبتهای بهداشتی، سازمانهای غیرانتفاعی، غذا و نوشیدنی و آموزش سودمند باشد. صرف نظر از صنعت، پرداختهای الکترونیکی میتواند به کسبوکارها کمک کند فرآیندهای پرداخت را سادهتر کنند. روابط تامینکننده را بهبود بخشند، هزینههای عملیاتی را کاهش دهند، جریان نقدی را افزایش دهند، و همچنین دید کلی را در فرآیند حسابهای پرداختنی بهبود بخشند.
ePayments در مقایسه با روش های پرداخت سنتی چگونه است؟
البته پرداخت های الکترونیکی در مقایسه با روش های سنتی مزایای قابل توجهی دارند. پرداخت های الکترونیکی نه تنها سریعتر هستند، بلکه مقرون به صرفه ترند، امنیت بیشتری دارند. راحتی بیشتری را ارائه می دهند و می توانند به راحتی با سیستم های موجود ادغام شوند. این مزایا آنها را به انتخابی ارجح برای مشاغلی تبدیل می کند که به دنبال بهینه سازی فرآیندهای پرداخت خود هستند.
کدام نوع پرداخت الکترونیکی معمولاً در B2B مورد علاقه است؟
روش ترجیحی برای پرداخت الکترونیکی بر اساس خریدار و تامین کننده متفاوت است. با این حال، پرداخت های ACH به دلیل هزینه و سرعت پایین نسبت به چک، رایج ترین شکل پرداخت الکترونیکی است. اما پرداخت های ACH دارای برخی اشکالات بالقوه است. برای مثال، پرداختهای ACH از کسبوکارها میخواهد تا جزئیات حساب بانکی تامینکننده خود را مدیریت کنند، که به دلیل خطر احتمالی تقلب یا نقض امنیت، مسئولیت آنها را افزایش میدهد.
علاوه بر این، انتقالهای ACH معمولاً از ایمیل حواله قطع میشود، که منجر به تماسها یا ایمیلهایی از سوی تامینکنندگان میشود که میپرسند پرداخت ACH برای کدام فاکتور اعمال میشود.
از طرف دیگر کارت های مجازی هر دوی این چالش ها را برطرف می کنند. کارتهای مجازی سریعترین روش پرداخت هستند، در حالی که فقط به آدرس ایمیل برای ارسال پرداختها به فروشندگان نیاز دارند. علاوه بر این، ایمیل شامل شماره کارت مجازی و جزئیات حواله است که پردازش و تطبیق پرداخت را برای تامین کنندگان آسان می کند.
پرداختها همچنین میتواند با نرخ سریعتری انجام شود که میتواند روابط تامینکننده را بهبود بخشد. با توجه به اینکه ۵۸ درصد از شرکتها خاطرنشان کردند که روابط تامینکننده در سال گذشته از اهمیت استراتژیکتری برخوردار شده است، وجود یک فرآیند AP کارآمد در بازار امروز یک ضرورت است.
بیشتر بخوانید: نرم افزار مدیریت سهام ، نرم افزار حضور و غیاب
روابط عمومی هلدینگ پرشین سیستم
مفتخریم که نرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیک به سامانه مودیان را در اختیار شما قرار دهیم. برای دریافت برنامه با ما تماس بگیرید.

تماس با پرشین سیستم
برای اطلاعات بیشتر با شرکت ما تماس بگیرید
