صورتحساب الکترونیک ابری در سایر کشورها





صورتحساب الکترونیک ابری در سایر کشورها


صورتحساب الکترونیک ابری در سایر کشورها را در این محتوا مرور و بررسی می کنیم. سامانه صورتحساب الکترونیکی به عنوان یک نیروی محوری در جهت نوسازی و شفافیت در سراسر جهان است.
صورتحساب الکترونیکی ابری
از اروپا تا آسیا و فراتر از آن، پذیرش صورتحساب دیجیتال نشان دهنده یک تغییر جهانی به سمت دیجیتالی شدن در امور مالی است. از آنجایی که کشورها چالشها و فرصتها را پذیرا هستند، گرایش به سمت کارایی و مسئولیتپذیری بر اهمیت پایدار صورتحساب الکترونیکی در شکلدهی تجارت جهانی تاکید میکند.
بیشتر بخوانید: سامانه ارسال الکترونیک صورتحساب وب پرشین و سامانه مودیان
صورت حساب الکترونیک در کشورها
صورتحساب الکترونیکی سیستم های مالی را در سراسر جهان از جمله مالزی متحول می کند. از اروپا تا آسیا، اجازه دهید مروری بر شیوه های صورتحساب الکترونیکی در سراسر قاره ها داشته باشیم.
اروپا
اولین قاره ای که به لطف دستورالعمل ۲۰۱۴/۵۵/EU و مالیات بر ارزش افزوده در عصر دیجیتال (ViDA) صورتحساب الکترونیکی را معرفی کرد. هر دوی این تلاشها نقش مهمی در تحول صورتحساب الکترونیکی در اروپا دارند.
دستورالعمل ۲۰۱۴/۵۵/EU
این دستورالعمل که در ۱۶ آوریل ۲۰۱۹ معرفی شد، بیان میکند که تمام ادارات دولتی اروپایی باید بتوانند فاکتورها را در قالب الکترونیکی از تامینکنندگان خود بپذیرند.
مالیات بر ارزش افزوده در عصر دیجیتال (ViDA)
ابتکاری که توسط اتحادیه اروپا (EU) برای اطمینان از جمع آوری عادلانه و موثر مالیات بر ارزش افزوده (VAT) برای مشاغلی که کالاها یا خدمات را به صورت آنلاین به مشتریان در اتحادیه اروپا می فروشند، معرفی شده است.
یکی از اولین کشورهایی که صورتحساب الکترونیکی اجباری را اجرا کردند ایتالیا، مجارستان و آلبانی هستند. موارد زیر وضعیت صورتحساب الکترونیکی هر کشور در اروپا را (از ۱۶ فوریه ۲۰۲۴) فهرست می کند:
کشورهای دارای صورتحساب الکترونیکی اجباری B2B:
ایتالیا، مجارستان، آلبانی، صربستان، رومانی، لهستان، مقدونیه شمالی. بلژیک، فرانسه، اسپانیا، لتونی، کرواسی، اسلواکی، اسلوونی، مونته نگرو، آلمان.
کشورهای دارای صورتحساب الکترونیکی معلق B2B:
آندورا، اتریش، بوسنی و هرزگوین، بلغارستان، قبرس، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند. یونان، ایرلند، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالتا، موناکو. هلند، نروژ، پرتغال، پادشاهی متحده، سوئد و جنوب کشور.
آسیا
در سراسر آسیا، سنگاپور اولین سازمان Peppol خارج از اروپا شد که از خدمات InvoiceNow ارائه شده توسط دولت سنگاپور استفاده می کند.
در ژاپن، آژانس دیجیتال ژاپن در سال ۲۰۲۱ به وضعیت Peppol Authority دست یافت. آنها پس از استرالیا، نیوزیلند و سنگاپور، چهارمین نهاد خارج از اروپا شدند که این کار را انجام دادند. این نهاد دولتی وظیفه دیجیتالی کردن فرآیندهای اداری را برای ارتقای استانداردسازی سیستم های داده از جمله صورتحساب الکترونیکی بر عهده دارد.
در چین، “e-Fapiao”، که همان صورتحساب الکترونیکی است، در سال ۲۰۱۵ معرفی شد. این برنامه آزمایشی در دسامبر ۲۰۲۱ آغاز شد و هدف آن حذف تدریجی صورتحسابهای کاغذی بود.
سایر کشورهای آسیایی که به طور قابل توجهی صورتحساب الکترونیکی را اجرا کرده اند، هند، ایران، کره جنوبی و ویتنام هستند.
آمریکای شمالی
در ایالات متحده آمریکا، در سال های اخیر شتاب صدور صورتحساب الکترونیکی افزایش یافته است. دولت قانون بهبود مدیریت مالی فدرال (FFMIA) را در سال ۱۹۹۶ معرفی کرده است که سازمان های فدرال را ملزم می کند از سیستم های مدیریت مالی استفاده کنند که از استانداردهای خاصی از جمله صورتحساب الکترونیکی پیروی می کنند.
در سال ۲۰۲۲، یک پروژه آزمایشی در ایالات متحده آمریکا با هدف ایجاد و ارزیابی یک شبکه مجازی انجام شد که تبادل صورتحساب الکترونیکی را در بین شرکتهایی با پیشینههای مختلف تسهیل میکند. این پروژه به دنبال ایجاد یک چارچوب امن و باز برای ارائه صورتحساب الکترونیکی بین ارائه دهندگان خدمات بود. هدف آن ایجاد زمینه برای یک سیستم عملکردی برای مبادله صورتحسابهای تجاری (B2B) متناسب با بازار آمریکا تا سال ۲۰۲۳ بود.
سایر کشورهای آمریکای شمالی که صورتحساب الکترونیکی را پذیرفته اند، کانادا، مکزیک، گواتمالا و کاستاریکا هستند.
آفریقا
برای دستیابی به دستور کار ۲۰۶۳ اتحادیه آفریقا، کشورهای آفریقایی باید سیستم های جمع آوری مالیات و درآمد و هزینه های عمومی کارآمد، شفاف و کارآمد را اتخاذ کنند، پس انداز داخلی را بهبود بخشند و تمام اشکال جریان های غیرقانونی را حذف کنند. این منجر به اجرای گسترده صورتحساب الکترونیکی در سراسر قاره شد.
علیرغم عدم وجود یک مدل صورتحساب الکترونیکی استاندارد یا شبکه قارهای مشابه PEPPOL در اروپا برای تسهیل مبادلات بین شرکتها و دولتها، آفریقا یک مدل پیادهسازی رایج به نام سیستم دستگاه مالی مجازی را نشان میدهد.
فهرست کشورهایی که صورتحساب الکترونیکی اجباری و داوطلبانه را پذیرفته اند در زیر آمده است:
صورتحساب الکترونیکی B2B اجباری:
مصر، چاد، نیجر، نیجریه، غنا، ساحل عاج، سیرالئون، DR کنگو، اوگاندا، کنیا. رواندا، بوروندی، تانزانیا، آنگولا، زامبیا، زیمبابوه، موزامبیک، بنین.
صورتحساب الکترونیکی B2B داوطلبانه:
سنگال، اتیوپی، توگو، نامیبیا، آفریقای جنوبی، لسوتو، سوازیلند.
بیشتر بخوانید: بهترین نرم افزار واسط سامانه مودیان؛ ۲۰ ویژگی برتر پرشین
آمریکای جنوبی
برزیل، شیلی و اکوادور در پیاده سازی سیستم صورتحساب الکترونیکی پیشتاز هستند. با این حال، کشورهای دیگری مانند اروگوئه، پرو و پاراگوئه نیز چندان از این موضوع عقب نیستند.
در برزیل، استفاده از Nota Fiscal de Serviços Eletrônica (NFS-e) برای خدمات ارائه شده توسط مالیات دهندگان کوچکی که در سیستم NFS-e ادغام نشده اند، الزامی است. در همین حال، چندین منطقه در کشور مانند سائو پائولو و میناس گرایس قبض برق الکترونیکی را تصویب کردند.
اقیانوسیه
استرالیا یکی از اولین کشورهایی است که صورتحساب الکترونیکی را در خارج از اروپا پذیرفته است. وزارت خزانه داری استرالیا همچنان متعهد به پیشبرد پذیرش صورتحساب الکترونیکی با استفاده از فرمت BIS Billing 3.0 است که با استاندارد PEPPOL همراستا است. از سال ۲۰۲۲، تراکنش های B2G موظف به استفاده از این قالب خواهند بود.
در نیوزیلند، تمام سازمانهای دولتی مرکزی باید تا ۳۱ مارس ۲۰۲۲ برای دریافت صورتحسابهای الکترونیکی آماده باشند. پیشبینی میشود که صورتحسابهای الکترونیکی تا ژوئیه سال ۲۰۲۶ ۹۰ درصد از کل صورتحسابهای ارائهشده به دولت را تشکیل دهند. با این حال، جزئیات اضافی یا تاریخ اجرای خاصی در حال حاضر فاش نشده است.
کشورهای دیگر مانند فیجی رویکرد مرحلهای را برای اعمال استفاده از دستگاههای مالی الکترونیکی (EFD) در بخشهای مختلف و برای مالیات دهندگان اتخاذ کردهاند.
بیشتر بخوانید: نرم افزار مدیریت سهام ، نرم افزار حضور و غیاب
روابط عمومی هلدینگ پرشین سیستم
مفتخریم که سامانه ارسال صورتحساب الکترونیک به سامانه مودیان را در اختیار شما قرار دهیم. برای دریافت برنامه با ما تماس بگیرید.

تماس با پرشین سیستم
برای اطلاعات بیشتر با شرکت ما تماس بگیرید
